Individuella träningar

Satsar du på din fotboll? Vill du träna mer än du gör nu? Är du redo att göra det lilla extra som krävs? Anmäl dig då till våra individuella träningar som vi har varje vecka i Helsingborg, Göteborg och Stockholm.
 

Priser:
Du betalar bara för de träningar du gör. Våra priser är:
10 träningar: 1800 SEK
20 träningar: 2800 SEK
30 träningar: 3500 SEK

Tider:
Helsingborg:
Lördagar kl 10:00 – 11:00.
Var: Hos Högaborgs IK
Start första träning: 29 september

Göteborg:
Söndagar kl 11:00 – 12:00 (Vissa söndagar kan skilja någon timme)
Var: Heden
Start första träning: 29 september

Stockholm:
Söndagar på Bromstens IP, Enskede IP eller Hagsätra.
Start första träning: 29 september

Gästtränare
Utöver våra ordinarie tränare som du har varje vecka så kommer vi även bjuda in gästtränare. Detta så att du får en bra och varierande träning

Teori
För dig som bokar fler än 20 träningar så kommer även teori vara inkluderad. Under denna teori kommer du lära dig mer om din position om hur du agerar både offensivt och defensivt i olika positioner. Du kommer även i slutet av månaden göra ett prov online som du gör hemifrån.

Hur kommer detta att funka?
Det kommer fungera ungefär som ett gymkort. Du betalar en fast avgift sen bestämmer du själv hur många pass du väljer att vara med på. Vi kommer erbjuda 1-3 träningar i veckan. Du kommer ha en huvudtränare som kommer sätta upp en individuell utvecklingsplan för dig.

Hur många platser och för vilka är detta?
Vi accepterar alla killar och tjejer 8-19 år. Då det är individuell träning så kan vi spela med blandade åldrar. Vi kommer ha en mindre grupp på 5-10 spelare, där fokus är på individuell utveckling.

Även om du redan i dag spelar ett lag som tränar 4 pass i veckan så är det ett bra tillfälle att få extraträning och chans för provspel. Tränar ditt lag bara 2-3 gånger i veckan så är detta en jättechans för dig att få rätt träningsmängd för att lyckas!

Jag spelar redan i ett lag?
Du fortsätter att spela i ditt lag som vanligt. Detta är extraträning. Vi tränar vanligen kl 16:00 – 17:00 och då hinner du till ditt lags träning efteråt. Våra träningar har fokus på individuell utveckling och träningarna är planerade så att det inte är nedbrytande, så att du fortfarande har energi till din nästa träning.

När startar detta?
29 september. Skicka in din anmälan redan i dag så är vi snart igång!